Kracht & Conditie

HIIT.

HIIT is een trainingsmethode waarbij een periode van hoge intensiteit training wordt afgewisseld met een lage intensiteit training. Door een intervaltraining zal iemand op een hogere intensiteit trainen dan bij een standaard training waardoor de conditie snel verbetert. Het lichaam moet zich aanpassen aan de zware inspanning waardoor men de volgende keer harder kan trainen.

INTENSITEIT VAN HIITT
0%

Allround.

Allround is een basisles voor sporters van alle niveau’s. Gemotiveerd door een instructeur werkt u op muziek aan alle spiergroepen in uw lichaam. Door krachttraining af te wisselen met cardio daagt u tijdens deze afwisselende les uw lichaam uit fitter en sterker te worden.

INTENSITEIT VAN ALLROUND
0%

Pump.

Met motiverende muziek gaat u tijdens PUMP onder leiding van een instructeur met barbells en gewichten aan de slag. U traint in groepsvorm alle grote spiergroepen, waardoor u krachtiger wordt en tegelijk calorieën verbrand. 

De zwaarte van de gewichten kunt u de intensiteit van de training zelf bepalen. Met simpele bewegingen maakt u tijdens de PUMP een aantal herhalingen van iedere oefening. Uw lichaam wordt daardoor fitter en sterker. PUMP is voor sporters van alle niveau’s geschikt, omdat de gewichten individueel aan te passen zijn. 

INTENSITEIT VAN PUMP
0%

HARD AND MAX.

Dit is een nieuwe formule om je snel fit te krijgen. Een competitief circuit met hoge intensiteit met 3 gerichte blokken, voor een volledige training. Voor cardio wordt gebruik gemaakt van Concept 2 roeimachines, voor kracht gebruiken we kettlebells, dumbbells en Wall/Slamballs en als laatste wordt er op atletische kracht en snelheid getraind. 

INTENSITEIT VAN HARD & MAX
0%