EGYM

EGYM.

eGym is een trainingsconcept bestaande uit kwalitatief hoogwaardige apparatuur en innovatieve software. Voor u als sporter betekent eGym meer variatie, effectiever & efficiënter trainen en nog meer plezier tijdens het sporten.

Snel, veilig en eenvoudig
Het eGym-Circuit is een slimme combinatie van volautomatische krachttoestellen. Onze coaches stellen éénmalig alle toestellen in waarna jouw trainingsgegevens, zoals zitpositie en trainingsgewicht, automatisch worden opgeslagen op een armband. Met behulp van deze armband word je bij iedere volgende bezoek van A tot Z door de training heen genavigeerd. Snel, veilig en bovendien heel eenvoudig. Ook kun je al jouw trainingsresultaten terugzien in onze club app.

RESULTAATGERICHT.

Doordat de toestellen zijn aangesloten op het internet, verbindt EGYM alle gebruikers en trainers met elkaar via de EGYM Cloud. Met behulp van de speciale EGYM Trainer App hebben al onze coaches jouw gegevens bij de hand en direct inzicht in de activiteiten van jouw trainingen. Hierdoor kunnen wij persoonlijke begeleiding naar een nog hoger niveau tillen. 

Met EGYM train je nog resultaatgerichter. Door middel van de verschillende trainingsmethoden met effectieve periodisering en verhoogde excentrische weerstand, haal je meer resultaat in minder tijd. 

VOORDELEN VAN
TRAINEN MET EGYM

  • Veilige, effectieve & comfortabele training door 1RM test
  • Leuk, makkelijk & motiverend
  • Tijdsefficiënt: al vanaf 2x per week 30 minuten
  • Individuele trainingsprogramma’s gebaseerd op je persoonlijke doel
  • Altijd inzicht in je trainingsresultaten via onze club app